Dorien Schilder is uw teamcoach

betrokken
vakkundig
direct

Wie is Dorien?

persoonlijkheid

Ik ben betrokken en enthousiast. In de coaching ervaren mensen mij als laagdrempelig, informeel en direct. Ik weet spanningen te benoemen en bloot te leggen en ik zorg ervoor dat deze constructief besproken kunnen worden. Het conflict ga ik niet uit de weg, ik ben gedreven om resultaten te halen en werk met een goede dosis humor.

expertises

Ik ben doctorandus in de Organisatiesociologie (UvA, 1995).
Mijn specialisaties zijn teamcoaching (opleiding bij SchoolvoorCoaching, 2018), Deep Democracy (Human Dimensions, L1 in 2018 en L2&3 in 2020) en het steeds populairder wordende drijfverenmodel Real Drives (Hatchfund.nl, 2019). Tevens heb ik ervaring en expertise op het gebied van organisatieadvies (SIOO, 2003), individuele coaching (opgeleid door UK Coaching Partnership, 2011) en leiding geven (Schouten & Nelissen, 2005).

ervaring

Bijna 20 jaar heb ik gewerkt als Veranderbegeleider, Human Resources Manager en Management- en Teamcoach bij een grote industriële onderneming. Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar met teams die ontwikkeling behoeven; sinds 2016 doe ik dit als zelfstandige onder de naam Work to Change.

en meer

Ik ben getrouwd en woon met mijn man en drie kinderen in het prachtige Bloemendaal (N-H).

Meer weten?

Check mijn LinkedIn profiel.

Missie

Het is mijn missie eraan bij te dragen dat mensen meer welzijn ervaren in hun ontmoetingen.

Dat mensen in hun ontmoetingen:

✸ zichzelf kunnen zijn

✸ inbreng hebben vanuit hun eigen unieke talenten en perspectieven

✸ er samen uit komen

Ik werk hieraan
door:

✸ …dat de teamcoaching erop gericht is dat mensen ontdekkingen doen en inzichten krijgen. Over zichzelf, over anderen en over het team als geheel.

✸…dat zij andere werkwijzen ontwikkelen in de omgang met elkaar….

>>> Dat dit tevens leidt tot beter functioneren van het team en tot betere resultaten is zeker zo belangrijk voor mij.<<<

Bij grote teams en trainingstrajecten werk ik samen met Sylvia Melzer van Vloed.

Sylvia is een gepassioneerde professional die gaat voor het creëren van beweging in teams. Haar aanpak is ‘harthandig’: zij heeft een groot hart voor de mens achter de professional. Dat voel je. Tegelijkertijd begeleidt ze teams naar de nodige confrontaties; want daar zit vaak de groei. 

Klanten

Work to Change heeft opdrachten gedaan voor

WORK TO CHANGE

 

Nanningh Cloecklaan 4

2061 DB Bloemendaal

 

Tel. 06 152 90 420

 

info@worktochange.nl

STIR_LOGO_BM_BLAUW

Work to Change heeft het onafhankelijke keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland: STIR. 

❂  CORONA ❂

Ook (juist!) in tijden van Corona is er behoefte met het team bijeen te komen. Elkaar eens goed in de ogen te kunnen kijken. Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie hiervoor.